Я поспішаю повідомити, що 30-го січня ми чекаємо в PM.Hall легенду італійської кухні – Шеф Nicola Batavia (@ nicola.batavia.birichin), ресторан Birichin (Турин). Людину, яка заради свободи творчості в створенні страв відмовилася від зірок Мішлен. Людину, що перетворила свою пристрасть в роботу і постійно створює все нові шедеври, черпаючи натхнення з різних кулінарних течій. Офіційний шеф-кухар Олімпійських ігор в Турині, Пекіні та Лондоні, засновник найпопулярніших ресторанів по всьому світу!
Меню вечера:
- “Cappuccino-The Egg-11.06.14”
Унікальне поєднання авторської подачі і смаку. Капучіно “Карбонара” – вишуканий аперитив з хрустом чіпси пармезана. - “I went fishing”
Страва Середземномор`я. Риба, морепродукти, сезонні овочі та прянощі. - “Risotto. Winter 20”
Зимове різотто огорне вас ароматом мандарина, ферментованого сиру, гарбуза і нотками карамелі. - “From the Olympic of TurIn 2006 to Kyiv Veal and Tuna 2006
Приголомшливе поєднання м’ясної і рибної страви. Дует ніжної телятини і тунця, пряних смаків і сезонних овочів. - “Love Piedmont” Torino 2006
Шоколадний десерт з ягідним кюлі, ніжним мусом, фруктами і не тільки.
* Espresso and holly pop
філіжанка італійської кави з солодким компліментом.
** Кожна страва буде супроводжуватися келихом вина, спеціально підібраними нашим сомельє